jueves, 15 de noviembre de 2012

Pebrots farcits de truita de patata

ELABORACIÒ:

Escapceu els pebrots  per la banda de la  tija, netegeu per dins  amb  aigua i deixeu-los  escòrrer.
Fregiu les  patates i la  ceba a dauets en una  paella.
 Un cop  ben  sofregit , escorreu-ne  l'oli .
 Bateu  els ous  i afegiu -hi  les patates  i la  ceba . Farciu  els pebrots  amb  aquesta  mescla  ajudant-vos  d'una cullereta .
col·loqueu els pebrots  farcits  en una  safata  que pugui  anar  al form.  feu-los  coure  uns 20 minuts  a 180º, fins  que la  truita s'hagi pres.  En una  safata  plana,  fareu  un llit base de salsa de tomàquet (feta a casa) i al damunt , els pebrots, sencers o tallats a rodanxes.
                                                           
                                                                    INGREDIENTS:

 4  pebrots verds  italians
2 patates grosses
1 ceba
 3 ous
oli d'oliva, sal  i salsa de tomàquet feta a casa.